Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is vanzelfsprekend

Het grootste gedeelte van de sporters die in een fitnesscentrum trainen krijgen bij het lid worden meestal een gewoon standaard trainingsschema. Het is echter heel belangrijk om een persoonlijke training met de juiste begeleiding te volgen en niet een algemeen trainingsschema.

Goede begeleiding is een absolute must, en bij ons vanzelfsprekend en kostenloos! Goede persoonlijke begeleiding is tegenwoordig helaas vrij zeldzaam in vele sportscholen, of vaak moet men diep in de buidel tasten. Bij Back2Basic vragen wij alleen om jouw inzet en motivatie!!

De meeste sportschool- of internetschema’s bestaan uit standaard oefeningen, meestal op machines, en er word niet gekeken naar persoonlijke doelstellingen, belastbaarheid of de tekortkomingen die iemand heeft. Wanneer er sprake is van een beperking dan is dit geen enkel probleem, maar deze moet wel worden opgelost omdat deze beperking zal zorgen dat iemand bepaalde oefeningen niet goed zou kunnen uitvoeren omdat bepaalde spieren niet de nodige flexibiliteit of mobiliteit hebben. Voor de beste resultaten moet er veel meer afgewisseld worden, zowel in de oefeningen als in het aantal sets of herhalingen. Trainingen moeten progressief zijn, dat wil zeggen dat er ook een logische opbouw is waardoor je steeds betere prestaties kunt leveren. De trainingsmethode is de manier waarop je de oefeningen moet uitvoeren, bijvoorbeeld 3 setjes van 12 herhalingen of 4 setjes van 8 herhalingen. Er bestaan zeer veel verschillende trainingsmethoden, maar hier word ook heel weinig mee gevarieerd. Tevens is de trainingsmethode mede afhankelijk van je persoonlijke doelstelling. Alle sporters willen uiteraard mooie resultaten, maar doordat de meeste sporters te lang op dezelfde manier trainen, met hetzelfde schema en vaak met dezelfde trainingsmethode zullen er geen mooie resultaten komen. Er is voor het lichaam geen trainingsprikkel meer, het lichaam raakt gewend aan de training en je boekt dus geen vooruitgang meer, zowel lichamelijk als geestelijk. Sporten wordt misschien zelfs wel saai. Waardoor je dan vaak ook minder gaat sporten en dat proberen wij te voorkomen.. Wij zijn jouw stok achter de deur!!

Ook noemt men zich tegenwoordig al gauw Personal-Trainer, zonder voldoende ervaring met deze sport te hebben maar na het volgen van bijvoorbeeld een 2 daagse cursus noemt deze persoon zich al Personal-Trainer. Ik geef mezelf geen naam maar heb met ruim 25 jaar ervaring in deze sport al met velen de gewenste resultaten behaald. Ik weet wat jij moet doen maar, uiteindelijk moet jij het zelf doen!

Afvallen

Persoonlijke begeleiding Didam - Sportschool Back2Basic

Krachttraining

Persoonlijke begeleiding Didam - Sportschool Back2Basic

Vrouwen en<br /> krachttraining

Persoonlijke begeleiding Didam - Sportschool Back2Basic